2 Uur durende rondvaart door de Weerribben

Bij deze 2 uur durende rondvaart door de Weerribben is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en gebak naar keuze (10.15 uur)
  • Rondvaart van 2 uur door de Weerribben (11:00 uur)
  • Te boeken op zaterdag en zondag

Prijs: € 25,00 p.p. te boeken vanaf 1 persoon.

De rondvaart gaat definitief door bij een minimale deelname van 8 personen.
In de wintermaanden is de rondvaartboot verwarmd. 

Optioneel erbij te reserveren

Prive Rondvaart
Het gehele jaar mogelijk op ieder gewenst tijdstip (in weekenden na 13.00 uur)
Ontvangst met koffie/thee en lekkernij uit de patisserie (30 minuten)
Privé rondvaart 2 uur met 2 drankjes en hapjes mee aan boord (120 minuten)
Bij terugkomst kunt u genieten van een royale tosti, broodje gezond of een borrelplank naar keuze (drankjes exclusief).

Prijs: € 39,50 p.p. (de prive rondvaart is te boeken vanaf minimaal 15 personen).

De prijs van deze 2 uur durende rondvaart door de Weerribben is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

2 uur durende rondvaart door de Weerribben

De Weerribben is een prachtig natuurgebied die je het beste vanaf het water kunt bekijken. Vanuit Ossenzijl bieden we een mooie rondvaart van 2 uur aan door de Weerribben. Uw rondvaart is uit te breiden met een smaakvol ontvangst, lunch of heerlijke hapjes aan boord.

Genieten aan het water

Deze gezellig en stijlvol ingerichte brasserie met een prachtige serre aan het water is gevestigd op het luxe waterpark Waterstaete in Ossenzijl. Gelegen aan diverse wandel-, fiets, vaar- en autoroutes door de Weerribben, Lindevallei en de Rottige Meente.

Vanaf ’s ochtends vroeg kunt u hier genieten van uitgebreide ontbijten, diverse koffiespecialiteiten met een uitgebreide keuze aan chocolade, gebak en andere lekkernijen uit de Patisserie. Vanaf het eind van de ochtend kunt u gebruik maken van de lunchkaart of heerlijk loungen met een high tea/wine/beer of borrelplank.

Met het prachtige Nationaal Park de Weerribben-Wieden, natuurgebieden de Rottige Meente en Lindevallei als achterland in combinatie met een diversiteit aan activiteiten en ruime keuze aan vervoermiddelen op de weg en het water, beleeft u een onvergetelijke (mid)dag, weekend of korte vakantie.

Genieten van de Natuur

Bomen, vogels, rietvelden en wateren die reiken tot aan de horizon. Deze elementen karakteriseren de regio en het dorpje Ossenzijl. Laat u verrassen tijdens onze 2 uur durende rondvaart.

Programma:
10.15 uur Ontvangst met koffie/thee en gebak naar keuze
11.00 uur Rondvaart 2 uur door de Weerribben 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie
 • Babybedjes

Onze partner

Gezellig Restaurant - Brasserie

Start de dag met vers afgebakken broodjes of een heerlijk ontbijtje. Neem een koffie- of lunchpauze met een goede kop koffie met gebak of een frisse maaltijdsalade. Of kiest u toch liever voor een ontspannen borrel met een uitgebreide hapjesplank. Ook is het mogelijk om te genieten van een heerlijke high tea, high wine of een high beer!


Graag eten bestellen voor in de woning? In uw vakantiebungalow scant u de unieke QR-code en bestelt u zo op afstand BBQ, gourmet, heerlijke gerechten, maaltijden of pakketten. Deze worden dan bezorgd bij uw woning.
Daarnaast bieden zij ook diverse online activiteiten, zoals een Pubquiz, Virtual Reality games en een bingo!

Ga op ontdekkingstocht in de Weerribben

In het Overijsselse Ossenzijl, aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden, ligt dit luxe vakantiepark. Natuur,  water, rust en ruimte zijn dé kernwoorden die een vakantie of weekendje weg op het bungalowpark het beste omschrijven. En tevens maakt u tussen 1 april en 31 oktober gratis gebruik van een luxe sloep welke  bij uw verblijf is inbegrepen.

Overnachten in luxe watervilla's met eigen sloep

Het vakantiepark is beschikt over diverse watervilla's geschikt voor 4,6 of 8 personen.
Op Vakantiepark Waterstaete zijn diverse activiteiten voor jong en oud! Zo kunt u bijvoorbeeld een fiets huren en de prachtige omgeving van Weerribben Wieden ontdekken, genieten van heerlijke maaltijden in een gezellig eetcafé in Ossenzijl, prachtige wandelingen maken en natuurlijk varen in en rondom Weerribben Wieden.

Omgeving

Bomen, vogels, rietvelden en wateren die reiken tot aan de horizon. Deze elementen karakteriseren de regio en het dorpje Ossenzijl, welke de thuishaven is van ons vakantiepark en brasserie.