Duin & Highlights Tour

Uitgebreide omschrijving

Fiets langs prachtige historische gebouwen, villa’s en landgoederen gelegen in prachtige landschappen. Neem een kijkje in een nog werkende molen en waan je terug in de tijd in het molenwinkeltje. Geniet van de natuur in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland: beschermd duingebied met veel diersoorten, flora en fauna. Fiets door eeuwen oude bossen en ontmoet grote grazers als de Schotse hooglander, damherten en Konik paarden. Kijk uit over zee onder het genot van een drankje in een beachclub. Dit uitje is inclusief een tocht van 30 km, gids, fietshuur en drankje en te boeken op vrijdagen van april tot oktober van 13.30-17.00 uur.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Elektrische fietsen
  • Fietsenstalling

Onze partner

Unieke fietstochten, workshops en groepsactiviteiten

Wij bieden unieke fietsroutes in de omgeving van Bloemendaal. Wij nemen je mee naar de mooiste plekjes onder begeleiding van een ervaren gids die meer vertelt over de omgeving en historie. Je kunt hier ook terecht voor een tour op maat en tal van bijzondere workshops en groepsactiviteiten. We adviseren graag en maken graag een passend voorstel.

Faciliteiten

Ontvangst, toilet, fietsen, gids.

Ligging

In het centrum van Bloemendaal, +/- 20 minuten per trein vanaf Amsterdam CS en 3 minuten vanaf Haarlem.

Omgeving

De omgeving van Bloemendaal is 1 van de mooiste van Nederland met het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, zee, strand, duinen, bos, prachtige oude monumenten, landgoederen en villa's.