Groepsuitje in 's-Heerenberg - Wandelroute door deze kasteelstad inclusief heerlijke lunch

Bij dit groepsuitje is inbegrepen:

  • Ontvangst bij het restaurant
  • Wandelroute met Museumbezoek
  • Heerlijke lunch

Prijs: € 37,50 p.p. op basis van 10 personen.

De prijs van dit groepsuitje in de historische kasteelstad 's-Heerenberg is geldig tot en met 31 december 2023.

Groepsuitje in 's-Heerenberg - Wandelroute en lunchen

Uw groep wordt welkom geheten in ons restaurant. U kunt er voor kiezen om te starten met een heerlijke lunch of u gaat eerst de omgeving ontdekken tijdens de wandelroute. De route wordt uitgedeeld en tijdens de route staat er een bezoek geplan bij het museum van 's-Heerenberg. Hier kunt u de Historische stad en haar schatten nog eens beleven.

Wanneer u er voor gekozen heeft om eerst de wandelroute te gaan doen, dan staat er bij terugkomst in ons restaurant een heerlijke lunch klaar, zodat u met de groep nog even kunt napraten over de tocht en de mooie dingen die u onderweg bent tegengekomen.

Culinair genieten in een monumentaal pand

  Geniet van een lunch in een sfeervolle omgeving. Uiteraard kunnen we rekening houden met dieet- of allergie wensen en zullen wij zorgen voor een heerlijk menu voor u en uw groep!  

  GASTVRIJHEID met hoofdletters het belangrijkste product dat we onze gasten bieden. Serveren met een LACH omdat het leuk is voor onze gasten te werken. Tijdens en na de fietstocht staat wij voor u klaar om even nieuwe energie op te doen!

Wandelroute - Kasteel Huis Bergh

  Wandel langs de cultuurhistorie van Montferland. Door oude straatjes in het centrum van het stadje wandelt u door de tuinen van het voormalig klooster Gouden Handen naar Kasteel Huis Bergh, het grootste nog bestaande middeleeuwse kasteel van Nederland. Ooit was dit het stamslot van machtige heren en graven, tegenwoordig kunt u rond dit kasteel mooi wandelen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Gastvrijheid, het belangrijkste product

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en u wordt bediend met een lach. Dit zijn de twee hoofdingrediënten van het restaurant waardoor het restaurant een hoge reputatie heeft opgebouwd. Geniet op een mooie plek van een heerlijke lunch of diner na een wandeling door de Montferlandse bossen. 


U kunt rekenen op een kwalitatieve maaltijd die met liefde is bereid door de chef-kok. Voel u thuis in dit sfeervolle monumentale pand van meer dan 100 jaar. 

Geniet van een smaakvolle lunch of diner

In het restaurant kunt u genieten van een heerlijk lunchgerecht. Zij beschikken over een diverse menukaart met veel keus, denk hierbij aan een smakelijke sandwich, gezonde salade of perfecte uitsmijter. Ook kunt u kiezen voor koude of warme gerechten van de kaart. Naast lunchen kunt u in dit sfeervolle restaurant komen dineren. Het restaurant bevindt zich in het historisch centrum van 's-Heerenberg, aan de markt. Alle gerechten zijn bereid met lokale en verantwoorde producten. 


De chef-koks werken met producten uit de regio. Gerechten worden bereid met eigen receptuur. In de keuken wordt waar mogelijk gewerkt met verantwoorde en biologische producten.

Riante terras

Neem na een bezoek aan het kasteel plaats op het riante terras. Op het terras heeft u zicht op de markt, de stad en de voorbijgangers. Onder een grote mooie plataan liggen het 'boven terras' en het 'onder terras'. Het terras biedt aan 150 gasten plaats. Neem plaats in een loungebank of een tafel met stoelen en geniet van een lekker kopje koffie of heerlijk diner. 

Maak uw feest compleet met een heerlijke catering

Geeft u binnenkort thuis een feest? Of bent u op zoek naar een partycateraar die de catering en aankleding verzorgd? Dan bent u hier aan het juiste adres. Het restaurant verzorgd catering op maat. Er wordt goed geluisterd naar uw wensen. Uw wensen worden vertaald in een origineel en culinair totaalconcept. 


De catering is in goede handen door de ervaring van  het personeel. De aankleding wordt van A tot Z verzorgd op uw locatie. Voor zowel particulieren als voor bedrijven in en om 's-Heerenberg wordt de catering met liefde en passie verzorgd.