Rondvaart door de kanalen van Den Haag en Scheveningen

Dit arrangement is inclusief:

  • Boottocht van 1 uur
  • Dagelijkse afvaarttijden: 11.00 uur
  • Vaart en begeleiding door een ervaren schipper

  Prijs: vanaf € 12,50 p.p. Kinderen van 3 t/m 11 € 5,00 p.p.

  Gedurende de zomerperiode (juli en augustus) worden er in de ochtend kortere boottochten gevaren van een half uur.
  De prijs per persoon is € 4,50.

  De tochten gaan dagelijks van april t/m oktober (andere maanden op aanvraag en bij mooi weer).

  De prijzen van de arrangementen zijn geldig tot en met 31 december 2023.

Rondvaart door de Haagsche grachten en kanalen

  Ervaar Scheveningen en Den Haag vanaf het water! De schipper neemt u mee door de mooiste plekken van deze plaatsen en u zult de heerlijke combinatie proeven van relaxen op het strand en op het water. Hieronder zijn de verschillende mogelijkheden beschreven. De tochten gaan dagelijks van april t/m oktober (andere maanden op aanvraag en bij mooi weer).

Rondvaart van Den Haag naar Scheveningen:

Toeristische vaarten naar het strand starten op dinsdag t/m vrijdag om 11.00 uur bij aanlegplaats Centraal Station. Deze duren anderhalf uur en eindigen bij de Haringkade/Vijzelstraat. Circa 500 meter van het Seinpostduin/de kust. Bij het Seinpostduin vindt u in voorjaar, zomer en herfst gezellige strandpaviljoens. Haven en Pier zijn ook dichtbij.

De stad Scheveningen:

  In het centrum van Scheveningen liggen winkelstraten als Badhuisstraat en Keizerstraat. U vindt daar ook leuke restaurants. Tip : “Lente, Thee en Chocola” en gezellige winkel tussen aanlegplaats en kust (Marcellisstraat) Musea als Beelden aan Zee, MuZee en het Circustheater liggen eveneens op loopafstand van de aanlegplaats. Tram 1 en tram 11 brengen u terug naar de stad.

  Handige weetjes:

  • Niet toegankelijk met rolstoel of rolator
  • Parkeren kan bij parkeergarages in de omgeving
  • Het is mogelijk om zelf eten en drinken mee te brengen
  • U vaart in een openboot
  • Bij regen is het in overleg mogelijk om de datum te verplaatsen
8.7 | 10 reviews

Reviews van gasten

Corrie Derks

8

Mooie vaart en goed verteld

Tonny Van Acht

8

Heel het gezelschap was enthousiast over de boottocht, de schippers waren heel plezierig en konden goed vertellen

Frank Monchen

9

Heel interessant, vooral met die goede uitleg en informatie. Mijn Haagse hart is weer na zoveel jaren een beetje gaan openstaan voor de Residentie. Merci en wij vertellen het door.

Petra Hersbach

7

Heerlijk gevaren! Aardige mensen

Jan Rotteveel

9

Een zeer informatieve boottocht; de kapitein wist heel veel te verteĺlen op een leuke manier.

Barbara Schouten

9

We hebben gevaren o.l.v. Ruud. Hij wist heel veel te vertellen en we hebben hele leuke tijd gehad aan boord. We hadden een arrangement van twee uur. Het was jammer dat we te weinig tijd hadden om naar de haven/Scheveningen te varen. Zeker voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groet, Barbara Schouten

Mark Langeveld

10

De boottocht in de Haagse grachten is zeer verrassend. alhoewel we zelf uit Den Haag komen lijkt het vanuit de grachten alsof je er niet eerder bent geweest. Het is erg leuk en zeker aan te raden om een boottocht te doen. Ook zou ik het Haagse bestuur willen zeggen dat het belangrijk is om de grachten, daar waar ze gedempt zijn, weer in eren te herstellen, zodat de rondvaart in de Haagse gracht nog meer allure krijgt.

Bart Panis

8

Chris, de schipper, zorgde met zijn deskundge uitleg en spitsvondige woordspelingen voor een geantimeerde trip van Den Haag tot Scheveningen, echt de moeite waard.

Norma Wijnen

9

We hebben genoten van de rondvaart met een geweldige uitleg! Er was niks op aan te merken het was top! Zeker een aanrader.

Anoniem

10

Onwijs leuke rondvaart gehad met de Willemsvaart! Onwijs aardige schippers en een mooie route! Zal het zo weer doen!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Dit rondvaartbedrijf is een kleine, gezellige rederij die sinds 2009 vanuit Den Haag naar Scheveningen vaart. Ook in Den Haag zijn boottochten mogelijk. Vanzelfsprekend spelen kwaliteit en persoonlijke aandacht voor onze gasten een belangrijke rol. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van vaartochten in Den Haag/Scheveningen. Met circa 35 aanlegplaatsen is er altijd wel een locatie om te starten/eindigen die u goed uitkomt.

Faciliteiten

Er zijn diverse sloepen voor elk gezelschap van een 12-persoonssloep tot een sloep voor 46 personen. Als u met meer personen bent kunnen er ook meerdere sloepen ingezet worden. Aan boord kunt u ook culinair genieten, hiervoor kunt u mee gaan met de Borrelboot of de Pannenkoekenboot. Wilt u met zijn tweeën een rondvaart maken? Dan kunt u ook mee met de reguliere vaart die van Den Haag naar Scheveningen vaart.

Handige weetjes


 • Niet toegankelijk met rolstoel of rolator

 • Parkeren kan bij parkeergarages in de omgeving

 • Het is mogelijk om zelf eten en drinken mee te brengen

 • U vaart in een openboot

 • Bij regen is het in overleg mogelijk om de datum te verplaatsen

 • Opstap plaatsen: Centraal Station, Malieveld, Toussaintkade, andere opstap plaaten op aanvraag

Horeca

Aanboord zijn er diverse mogelijkheden voor hapjes en drankjes. Dit kan uiteraard tijdens de borrelboot of pannenkoekenboot, mocht u liever iets anders wensen is dit vaak ook mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een broodjes lunch aanboord of geniet van een high tea met vriendinnen.